Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Транскордонне співробітництво: Між ЛОДА, Службою автомобільних доріг, Яворівською та Мостиською міськрадами підписано меморандум щодо модернізації доріг

Дата: 01.09.2021 11:44
Кількість переглядів: 1643

Фото без опису

Яворівський міський голова Ігор Грабовський взяв участь в конференції щодо проєкту  «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури». Конференція стала підсумковою, адже у вівторок, 31 серпня, завершився термін реалізації проєкту.

Програма проєкту передбачає виконання поточного середнього ремонту 19 км автомобільної дороги О141003 Мостиська – Краковець. Ця дорога з’єднує між собою міжнародний пункт пропуску Краковець - Корчова та місто Мостиська, що за 13 км від іншого пункту пропуску – Шегині-Медика.

Офіційно проєкт завершився, однак за ініціативи Львівської облдержадміністрації його продовжать, оскільки попередня програма не передбачала безпекових моментів та облаштування велодоріжок на вказаній ділянці дороги.

Тож, у межах конференції між ЛОДА, Службою автомобільних доріг у Львівській області та Яворівською і Мостиською громадами підписано Меморандум про співпрацю та розбудову дорожньої інфраструктури на території двох громад. Зокрема, йдеться про облаштування велодоріжки, освітлення та системи відеоспостереження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних