Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Власники нерухомості повинні сплатити податок на нерухоме майно

Дата: 12.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

Нагадуємо мешканцям Яворівської територіальної громади, що настав період сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Зазначимо, що платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками житлової або нежитлової нерухомості.

Податок на нерухомість нараховується на загальну площу об'єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі їх часток. При цьому пільгові розміри площі майна, на які не нараховується податок, складають: для квартири/квартир незалежно від їх кількості – 60 кв. метрів, а  для житлового будинку/будинків незалежно від їх кількості – 120 кв. метрів. Також, для різних типів об'єктів житлової нерухомості, в т.ч. їх часток (у разі одночасного перебування у власності платника податку квартири/квартир та житлового будинку/будинків, у тому числі їх часток), – 180 кв. метрів.

Податкове зобов’язання з податку сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Якщо власник нерухомості володіє майном, яке підпадає під оподаткування, не одержав повідомлення-рішення, він може отримати його в Центрі обслуговування платників податків Яворівської державної податкової інспекції Городоцького управління ГУ ДФС у Львівській області за адресою м. Яворів, вул. Львівська, 42. Телефон консультанта-модератора (щодо надання послуг): – (03-259) 2-33-15.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних