Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До 28 серпня необхідно сплатити земельний податок

Дата: 20.08.2021 10:06
Кількість переглядів: 2110

Фото без опису

Нагадуємо мешканцям Яворівської територіальної громади, що 28 серпня закінчується термін сплати податків за земельні ділянки, які перебувають у власності (користуванні) громадян.

Прохання до всіх землевласників та землекористувачів терміново сплатити земельний податок (орендну плату за землю) за земельні ділянки, що перебувають у Вашій власності або користуванні. Сплатити земельний податок можна в будь якому відділенні банку чи Укрпошти.

Якщо Ви власник земельної ділянки і не отримали повідомлення-рішення про оплату земельного податку, Вам необхідно самостійно звернутись в Центр обслуговування платників податків Яворівської державної податкової інспекції Городоцького управління ГУ ДФС у Львівській області за адресою м. Яворів, вул. Львівська, 42. Телефон консультанта-модератора (щодо надання послуг): – (03-259) 2-33-15.

Зазначимо, що за несвоєчасну сплату податку на суму боргу нараховується пеня за кожен календарний день прострочення та застосовується штраф у таких розмірах:

При затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 10 % погашеної суми податкового боргу;

При затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних