Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Яворівській громаді триває вакцинація від COVID-19

Дата: 04.08.2021 15:45
Кількість переглядів: 2196

В Україні триває черговий, вже 5-ий, етап вакцинації від COVID-19. Головна особливість нового етапу полягає в тому, що кожен українець, старший 18-ти річного віку, незважаючи на належність до групи професійного або медичного ризику, може безкоштовно зробити щеплення та захистити себе від цієї хвороби. Для цього потрібно лише визначитись з найближчим зручним для вас пунктом щеплення чи центром масової вакцинації.

У Яворівській громаді для вакцинації населення продовжує працювати шість пунктів вакцинації проти коронавірусу. Графік роботи пунктів вакцинації: з 9.00 до 14.00 години (у м. Яворові пункт вакцинації працює до 17.00 год.). Всіх охочих щеплюють препаратами Moderna, Pfizer, AstraZeneca та CoronaVac. Зазначимо, що вже понад 5000 мешканців нашої громади вакцинувались від COVID-19.

Також проводиться щеплення сільського населення виїзною мобільною бригадою, зокрема у четвер 5 серпня виїзна мобільна бригада вакцинуватиме мешканців с.Залужжя, с.Старий Яр, с.Новини, с.Коти, с.Вербляни. У п’ятницю, 6 серпня медики вакцинуватимуть мешканців с.Черчик.

Варто пам’ятати, що на сьогодні ми не маємо іншої альтернативи окрім вакцинації – це єдиний спосіб убезпечитись від інфікування COVID-19. Подбайте про своє здоровя та здоровя своїх близьких.

Адреси пунктів вакцинації:

- Комунальне некомерційне підприємство Яворівської міської ради «Немирівська міська лікарня місто Немирів, вул. Шевченка, будинок 26;

 - Комунальне некомерційне підприємство Яворівської міської ради «Яворівська центральна районна лікарня»», поліклінічне відділення, вул. Львівська 29;

 - Амбулаторія загальної практики –сімейної медицини с. Наконечне 1;

 - Амбулаторія загальної практики –сімейної медицини с. Краковець;

 - Амбулаторія загальної практики –сімейної медицини с. Бунів;

 - Амбулаторія загальної практики –сімейної медицини с. Нагачів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.